23.05.2019

Підсумки виставки AquaTherm Kyiv 2019


Підсумки виставки AquaTherm Kyiv 2019.

З 14 по 17 травня, в Києві відбулася 21-а Міжнародна виставка "Аква-Терм Київ 2019". У Міжнародному виставковому центрі на Лівобережній розмістилися стенди 450 компаній з 28 країн світу.

Великий інтерес відвідувачів викликав яскравий стенд італійської компанії Thermex, на якому було представлено багато новинок 2019 року, як водогрійного та опалювального обладнання. Більш тисячі гостей нашого стенда змогли не тільки побачити широкий ассортимент нашої продукції, але і задати питання з будь-якої проблеми, нашим кваліфікованим співробітникам.

На стенді було презентовано новий напрямком для компанії Thermex - опалювальне обладнання. У цьому сегменті були представлені газові котли(моделі EuroElite та EuroStyle), електричні котли EuroStar та проточні газові водонагрівачі Thermex TY-10A. Новинки отримали позитивні відгуки, і вже зайняли гідне місце на ринку опалювального обладнання. Також були представлені новинки цього року в напрямку електроводонагрівачів: серія IF Pro Wifi з управління через Wifi, Серії Bravo, Optima, Flat Smart з функцією Smart (розумний бойлер), та нові серії IF Eco, Blitz, Giro. Серед проточних водонагрівачів були представлені новинки 2019 року серії: TopFlow Pro, TopFlow, Trend, Surf.

Підсумовуючи - основним завданням участі компанії Thermex в виставці, було показати наш високоякісний продукт, завдяки якому компанія зберігає постійне зростання на ринку України і це завдання виконано на всі 100%. Так само завдяки виставці ми змогли отримати зворотній зв'язок від наших клієнтів і партнерів, що допоможе поліпшити нашу роботу в усіх напрямках. Було дуже приємно чути позитивні відгуки від наших клієнтів, дякуємо Вам за підтримку. Так само хочемо висловити подяку забудовникам нашого стенду за оперативну і якісну роботу.

До наступних зустріч. Дякуємо всім.








Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних.